Etiketti kuntoon

Etiketti kuntoon

Etiketti kuntoon

Resurssikeskus HALD ja AMK Novia järjestävät yhdessä lyhyen kurssin etiketeistä ja pakkausmerkinnöistä elintarvikkeita jalostaville pientuottajille.

Käymme läpi sekä elintarvikelainsäädännön vaatimukset pakkausmerkinnöille että hyvän etiketin tunnusmerkit kuluttajanäkökulmasta. Nostamme myös esiin mitä kannattaa ottaa huomioon, kun tulostaa oman etiketin painotalossa. Tapahtuma on kaksikielinen. Luennoitsijoina toimii Mervi Louhivaara Brahea-keskuksesta, artesaaniruoantuottaja Margot Wikström sekä painotalon edustaja. 

Kurssi järjestetään digitaalisesti Microsoft Teamsissa torstaina 26.8.2021 klo. 17-19.

Kurssin hinta on 20 euroa/osallistuja. Novian ja Optiman opiskelijat sekä HALD’in jäsenet osallistuvat ilmaiseksi. Osallistumislinkki ja maksutiedot lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssia. 

Ilmoittautumiset: https://novia.mira.se/Events/146/Apply