raakamakkara kurssi
raakamakkara kurssi
Resurssikeskus HALD ry Länsi-Uudellamaalla järjestää raakamakkara kurssin.
Kurssilla opit makkaran teon perusteet, kuinka käsittelet lihaa ja raakaaineita. Teemme eri makkaroita hirven-, peuran-, lampaan- ja naudanlihasta. Saat mukaasi kurssin aikana valmistettua makkaraa.
- Kurssin vetäjä: Keittiömestari Kenneth Löfberg, Åminne Gård
- Kurssin paikka: Åminnen kartanon tie 4, 10410 Åminnefors
- Kurssi I: Lauantaina 6.11 klo 10–14
- Kurssi II: Lauantaina 6.11 klo 15–19
- 7.11 myös sunnuntaina on mahdollisuus järjestää kurssi jos lauantain kurssit täyttyvät.
- Kurssi on kaksikielinen.
- Kurssin hinta on 85 euroa/osallistuja. HALDin jäsenille 70 euroa. Hintaan sisältyy vakuuutus.
ILMOITTAUTUMISET: 31.10 viimeinen ilmoittautumispäivä.
Ilmoittaudu lähettämällä viesti info@hald.fi. Saat vahvistuksen sekä ohjeet varusteista hyvissä ajoin ennen kurssia.