raakamakkara kurssi

raakamakkara kurssi

raakamakkara kurssi

Resurssikeskus HALD ry Länsi-Uudellamaalla järjestää raakamakkara kurssin. 

Kurssilla opit makkaran teon perusteet, kuinka käsittelet lihaa ja raakaaineita. Teemme eri makkaroita hirven-, peuran-, lampaan- ja naudanlihasta. Saat mukaasi kurssin aikana valmistettua makkaraa. 

  • Kurssin vetäjä: Keittiömestari Kenneth Löfberg, Åminne Gård 
  • Kurssin paikka: Åminnen kartanon tie 4, 10410 Åminnefors 
  • Kurssi I: Lauantaina 6.11 klo 10–14 
  • Kurssi II: Lauantaina 6.11 klo 15–19 
  • 7.11 myös sunnuntaina on mahdollisuus järjestää kurssi jos lauantain  kurssit täyttyvät. 
  • Kurssi on kaksikielinen. 
  • Kurssin hinta on 85 euroa/osallistuja. HALDin jäsenille 70 euroa. Hintaan sisältyy vakuuutus. 

ILMOITTAUTUMISET: 31.10 viimeinen ilmoittautumispäivä. 
Ilmoittaudu lähettämällä viesti info@hald.fi. Saat vahvistuksen sekä ohjeet varusteista hyvissä ajoin ennen kurssia.