HALDISTA

Resurssikeskus Hald järjestää ruoka-artesaanikursseja. Kurssien teemoina on kaikkea raaka-aineiden hyödyntämisestä ja jalostamisesta tuotteiden valokuvaukseen ja markkinointiin. Kurssimaksut ovat edullisia jäsenille.

Haldin toiminta

Hald järjestää ruoka-artesaanikursseja. Kurssien osallistujat saavat olennaisen tiedon raaka-aineiden hyödyntämisestä, jalostamisesta ja säilömisestä. Järjestämme myös ruoka-artesaaniyrittäjille teoreettisia kursseja, jotka tukevat yrittäjän arkityötä ja asiakkaiden tavoittamista. Näillä kursseilla oppii tuoteprofilointia, markkinointia sekä turvallista artesaaniruoan tuotantoa.

Kuka on ruoka-artesaani?

Ruoka-artesaanit tekevät ainutlaatuisia tuotteita, joissa on paljon makua. Tuottajan oma kädenjälki näkyy valmiissa tuotteissa. Ruoka-artesaani käyttää mahdollisuuksien mukaan korkealaatuisia paikallisia raaka-aineita ilman ylimääräisiä lisäaineita. Valmiiden tuotteiden ammattitaitoinen esittely on myös tärkeää.

Haldin historia

Resurssikeskus Hald on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka perustettiin Raaseporissa 2017. Toiminnan päätarkoitus on artesaaniruoan, pientuotannon ja gastronomian kehittäminen sekä edistäminen. Hald tekee yhteistyötä muiden organisaatioiden kanssa jotta artesaanituotteet ja -tuottajat saisivat suuremman näkyvyyden.