KURSER / KURSSIT
Utforska och fördjupa dina kunskaper inom mathantverk på Halds kurser. / Syvennä tietosi ja taitosi ruokaartesaani tuotteiden alalla Haldin kursseilla.
Matkommunikation i text & bild / Ruokaviestintä tekstinä & kuvana
Välkommen på kurs i Ingå! / Tervetuloa kurssille Inkoon!
Tomat: Konservering & matlagning / Tomaatit: Säilöntä & ruoanlaitossa
Datum meddelas senare. / Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
Patéklassiker
Vi gör en klassisk smördegsinbakad paté, en lantpaté med hjort eller lamm där formen kläs med sidfläsk samt en rillette med gräsand eller gås.
Marmeladkurs / Marmeladikurssi
HALD ordnar tillsammans med Billnäs Chocolate Factory en kurs där du får lära dig hur man gör äkta marmelad, pâte de fruits.
Vi bakar surdegsbröd
Surdegsbakning med Eliisa Kuusela, självlärd surdegsbagare som skrivit flera böcker om surdegsbakning. 2-dagars kurs i Bollstad, Raseborg.
Vi bakar surdegsbröd
Surdegsbakning med Eliisa Kuusela, självlärd surdegsbagare som skrivit flera böcker om surdegsbakning. 2-dagars kurs i Bollstad, Raseborg.
Prissättning
Kurs för mathantverkare, rekoproducenter och personer som planerar att producera livsmedel för försäljning.